Eland spotten? Zweden is dichterbij dan je denkt!

Wie denkt dat je helemaal naar het noorden van Zweden moet reizen om een eland te spotten heeft het mis! Zweden is dichterbij dan je denkt Wil jij graag Zweden leren kennen maar eigenlijk niet al te lang in de auto zitten? Ga dan naar de regio Småland in het zuiden van Zweden, In Småland vind je al het moois dat Zweden te bieden heeft in één regio, met als voordeel dat je er vanuit Nederland makkelijk zelf naartoe kan rijden. Småland noemen ze dan ook niet voor niks : Het echte Zweden!

Alles wat je in de boekjes tegenkomt is hier aanwezig: elanden, ruige rivieren, uitgestrekte bossen, talloze meren en natuurlijk de glooiende landschappen met de karakteristieke rode huisjes. In Småland komt echt alles samen: Je vindt er nog echte zweedse volkskunst, zweeds design en hier zitten ook de bekende glasblazerijen. IKEA is ontstaan in deze regio en ook pippi langkous leeft hier nog steed voort. In deze regio kan je echt alle kanten op. Er zijn ook heelveel outdoor-activiteiten! Of je nou houd van wandelen, mountainbiken, kanovaren, ziplinen, zwemmen of vissen, in Småland kan het allemaal!

Hieronder vind je een aantal leuke vakantiehuisjes, stuk voor stuk ideaal als uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in Zuid-Zweden!

 

Vakantiehuisjes in Småland:

(Huisdieren toegestaan)

3-4 persoons huisje (Broakulla)

 

2 persoons huisje (Tingsryd)

Zweeds off grid huisje met gratis gebruik van kano.

5 persoons huisje (Lammhult)

 


Zit het huisje wat je zoekt er niet bij?

Kijk dan op natuurhuisje en draag meteen een steentje bij aan het behoud van de natuur!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb